Goldingen pasākumu arhīvs

Tu vēlies iegādāties galda spēli "Goldingen", bet neesi pārliecināts vai tā Tev patiks? Iespējams Tu jau esi spēli iegādājies, un vēlies uzzināt jaunus taktiskus spēlēšanas paņēmienus vai saņemt atbildes par spēles noteikumiem? Vēlies pārbaudīt savas spējas turnīrā un satikt jautrus spēļu biedrus, un labi pavadīt laiku? To visu Tu vari izdarīt pie mums - "Goldingen pasākumos". Izveido savu profilu portālā www.galdaspele.lv, rezervē sev vietu piesakoties pasākumam un būsi vienmēr laipni gaidīts.

Reģistrēties un pieteikties Goldingen pasākumiem

Laipni lūgti uz "Goldingen" dzimšanas dienu!

Laipni lūgti uz "Goldingen" dzimšanas dienu!

Hip - hip urrā! Galda spēlei "Goldingen" ir 1 gada jubileja! Tieši pirms gada, 2013. gada 8. novembrī plkst. 13:31 tika sakomplektēts pirmais galda spēles "Goldingen" eksemplārs. Tie ir ne tikai svētki mums, bet arī gardumi Jums! Aicinām 20 ātrākos Goldingen Karalistes iedzīvotājus un viesus uz dzimšanas dienas cienastu!

 

Sadarbībā ar kafejnīcu "ZeDonats", cienājam Goldingen Karalistes iedzīvotājus un viesus ar virtuļiem un dzērieniem. Jūs varēsiet izvēlēties jebkuru virtuli no "ZeDonats" piedāvājuma, kā arī vienu dzērienu: kafiju, kafiju ar pienu, kakao vai tēju BEZ MAKSAS. Gardi, vai ne?

Kā es varu saņemt cienastu?

  1. Pavisam vienkārši! Izveido savu profilu Goldingen portālā.
  2. Līdz 18. novembrim, plkst. 18:00 šinī pat sadaļā nospied zaļo pogu "Pieteikties".
  3. Pēc pieteikšanās laika beigām, 18. novembrī (Latvijas dzimšanas dienā), Jums uz e-pastu tiks nosūtīts ielūgums.
  4. Izdrukājiet ielūgumu, un no 19. novembra līdz 30. novembrim dodieties uz "ZeDonats" kafejnīcu Kr.Valdemāra iela 18, Rīgā. Gardumus saņemsiet apmaiņā pret ielūgumu – pilnīgi BEZ MAKSAS.

Informāciju par to, kā kļūt par Goldingen Karalistes iedzīvotāju atradīsiet šeit: Kā es varu kļūt par Goldingen Karalistes iedzīvotāju?

Atlikušais pieteikšanās laiks: 00:00:00

Pieteikšanās laiks
beidzies!

Kopējais vietu skaits: 20 Brīvo vietu skaits: 2

Pasākumam pieteikušies (18)

Sarunas

Šeit vēl nav uzsāktas sarunas. Vari būt pirmais!

Visas sarunas

Lai piedalītos sarunās, ienāc vai reģistrējies!

<< Atpakaļ