Jaunumi Goldingen galda spēļu pasaulē

Goldingen - spēle, kas dzimusi LatvijāSpēle, kas dzimusi Latvijā

Par "Goldingen" raksta Jēkabpils rajona laikraksts "Jaunais Vēstnesis"

Ir 2013. gada 22. novembris. Es atrodos Vecrīgā, omulīgā ar jauniešu enerģiju un smiekliem pielietā bārā kopā ar šarmanto žurnālisti Aleksandru Ugriku. Šodien man ir īpaša diena, jo sniedzu pirmo interviju par galda spēli "Goldingen". Kā sena paruna māca - runāšana sudrabs, bet klusēšana zelts. Šoreiz ir jārunā- variantu nav. Diktofonā ritmiski mirgo sarkanā lampiņa, kura liecina, ka ieraksts ir sācies un viss ko es stāstīšu, tiks nopublicēts 2013. gada 6. decembrī, Jēkabpils rajona laikrakstā "Jaunais Vēstnesis".

"Politiski balsojumi un galma intrigas, negaidīti pavērsieni, tirgošanās un prasmīga kaulēšanās, jaunu tirdzniecības ceļu veidošana, pasakaina bagātība un, pats galvenais, rūpīgi pārdomāta stratēģija, bet galamērķis ir tikai viens - kļūt par Goldingen Karalistes hercogu.

Goldingen Karalistes kopējā teritorija, kas sastāv no sešām hercogistēm, aptver vien dažus desmitus kvadrātcentimetru un ir ērti izklājama uz galda virsmas. Tā ir aizraujoša stratēģijas galda spēle, kas šoruden piedzīvojusi savu pirmo iznācienu sabiedrībā. "Goldingen" ir kuldīdznieka Jāņa Gruzinska lolojums un apliecinājums tam, ka arī Latvijā var radīt skaistas, kvalitatīvas un pieprasītas lietas."

Ar visu publikāciju variet iepazīties šeit!

Teksts: Aleksandra Ugrika

Publicēts: Jaunais Vēstnesis 6.12.2013, 95(1200)

Sarunas

Šeit vēl nav uzsāktas sarunas. Vari būt pirmais!

Visas sarunas

Lai piedalītos sarunās, ienāc vai reģistrējies!

<< Atpakaļ