Jaunumi Goldingen galda spēļu pasaulē

Sabīne, Rūdolfs un galda spēle "Goldingen"

Galda spēle "Goldingen" dodas ciemos pie Sabīnes

Ir trešā advente un pavisam drīz jau Ziemassvētki klauvēs pie katra nama durvīm, lai iepriecinātu gan lielus gan mazus. Tāpat arī mēs, "Goldingen Games" komanda, šajos Ziemassvētkos dosimies iepriecināt Jūs. Mūsu pirmā dāvanas – galda spēles "Goldingen" saņēmēja ir Sabīne Miezis.


Vai atceraties 2012. gada 21. novembri? Tajā dienā daudzi cilvēki saņēma aicinājumu aizpildīt aptauju - ''Galda spēļu tradīcijas sabiedrībā''. Dienasgrāmatas ierakstu variet aplūkot šeit.

Mēs apsolījām - tiklīdz spēle būs saražota, 3 cilvēki, kas visatraktīvāk aizpildīs šo anketu, iegūs balvu - interesanto galda spēli "Goldingen". Savu vārdu turējām, jo tas ko mēs darām un radām ir personīgi un patiesi. Sabīne mūs ļoti iepriecināja ar savu atbildi un nebija šaubu, ka viņa saņems jauno  galda spēli "Goldingen".

Goldingen jautāja: Kādai jābūt labai galda spēlei?

Sabīne atbildēja: Atraktīvai, aizraujošai. Ā, šie divi ir standarta parametri, kurus nosauc teju katrs otrais? Labi, ko tas nozīmē paplašinājumā - laba galda spēle ir tā, kuras noteikumus ir vienkārši izstāstīt jaunienācējam un arī tad, ja tie nav līdz galam skaidri, jau pirmās praktiskās spēles laikā, viss kļūst saprotams. Lai nav pārāk liels veiksmes faktora īpatsvars, citādi vienmēr uzvarēs viens un tas pats - es domāju, tas nabadziņš, kam neveicas mīlestībā. Un trešais kritērijs - lai materiāli, no kuriem spēle ir izgatavota, nenobružājas pārāk ātri, jo, ja spēle, ir laba galda spēle, tad tā tiks likta lietā bieži, un katrreiz tak neņemsi lupu, lai salasītu izbalējušos burtus! Turklāt visiem tiem labajiem materiāliem, kartiņām un kauliņiem jābūt ērti un funkcionāli saliekamiem atpakaļ kastē.

Sabīnes mīļākie svētki ir dzimšanas diena un Ziemassvētki.
Viņa anketu aizpildīja 22.11.2012 un ir 63. anketas aizpildītājs.

Lai Sabīnei, mazajam 2 mēnešu jaunajam Rūdolfam un visai viņas ģimenei gaiši un priecīgi Ziemassvētki!

Sarunas

Šeit vēl nav uzsāktas sarunas. Vari būt pirmais!

Visas sarunas

Lai piedalītos sarunās, ienāc vai reģistrējies!

<< Atpakaļ