Jaunumi Goldingen galda spēļu pasaulē

Goldingen turnīra noteikumi

Ir publicēti galda spēles "Goldingen" turnīra noteikumi

Vai Tu jau spēlē galda spēli "Goldingen" kā Goldingen Karalistes goda iedzīvotājs? Ar degsmi acīs, guldeni rokās, attapību, veiklu mēli un titulu pie krūtīm? Šodien ir īpaša diena - tiek publicēts galda spēles "Goldingen" papildinājums - "Goldingen" turnīra noteikumi. Tie izstrādāti īpaši tiem, kuriem uzvara ir kā dzīves eliksīrs.

 

"Goldingen" turnīra noteikumi ievieš papildinājumus un būtiskas izmaiņas dažos pamatnoteikumu punktos. Tie Tev garantēs bagātīgāku sākuma kapitālu, papildu taktiskās iespējas Taviem tirgoņiem, lielāku ietekmi uz spēles gaitu, un tas vēl nav viss! "Goldingen" turnīra noteikumu pamatā ir ģimenēm draudzīgie spēles pamatnoteikumi. Tāpēc, pirms Tu sāc spēlēt pēc "Goldingen" turnīra noteikumiem, iesakām dažas reizes šo galda spēli izspēlēt pēc pamatnoteikumiem.

Trenējies, esi gatavs, jo drīz arī Tu tiksi aicināts savas spējas apliecināt "Goldingen" turnīrā. Iepazīsti īstas uzvaras garšu, mērojoties spēkiem ar labākajiem! Seko līdzi jaunumiem mājaslapā un nepalaid garām iespēju izcīnīt Goldingen Karalistes hercoga titulu!

"Goldingen" turnīra noteikumi ir spēles papildinājums un  nav iekļauti galda spēles "Goldingen" standarta komplektā, tāpēc iegādājoties spēli, var gadīties, ka tie spēles kastē nebūs atrodami. Jūsu ērtībām, "Goldingen" turnīra noteikumus Jūs jebkurā laikā varat lejupielādēt šeit:

Lejupielādēt galda spēles "Goldingen" turnīra noteikumus

Lejupielādēt turnīra noteikumus
Ja pēc lejupielādes noteikumus nevar atvērt, iespējams ka Tavā datorā nav instalēta programma Adobe Reader. To var bez maksas lejupielādēt no uzņēmuma Adobe interneta lapas.

Apmeklēt Adobe Reader lapu

Sarunas

Šeit vēl nav uzsāktas sarunas. Vari būt pirmais!

Visas sarunas

Lai piedalītos sarunās, ienāc vai reģistrējies!

<< Atpakaļ